Kizomba is een prachtige dans, waarbij gevoel en connectie, maar ook een goede techniek van wezenlijk belang zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het plezier hebben aan het dansen!

Bij Mi ZJILEA combineren we beiden: onze Urban Kizomba lessen zijn doorspekt met een flinke dosis humor en heel veel fun, maar dit zal nooit ten koste zijn van onze techniek. We vinden kwaliteit dan ook belangrijker dan kwantiteit en willen oog blijven houden voor de individuele deelnemers. Om deze reden kiezen we er bewust voor de groepsgrootte van de lessen klein te houden.

Niveaus en instromen

Bij Mi ZJILEA willen we iedereen de mogelijkheid bieden zich verder te ontwikkelen en te groeien. We werken daarom met niveaus, zodat iedere deelnemer de les krijgt die het beste bij zijn of haar behoeften en vaardigheden aansluit.

Om te bepalen binnen welk niveau een deelnemer valt, word je uitgenodigd voor een proefles. Tijdens de proefles kijken we bij welke groep jij het beste aansluiting zult vinden. We laten je na de proefles gelijk weten op welk niveau je kunt instromen.

Instromen zonder een niveaucheck is niet mogelijk.

Abonnementen

We werken met een onbeperkt abonnement. Dat wil zeggen dat je vrij bent om alle lessen tot aan je eigen niveau te volgen.

We hanteren volgende niveaus:

 • Urban-Kizomba Beginners
 • Urban-Kizomba Improvers
 • Urban-Kizomba Intermediate
 • Urban-Kizomba Advanced

Waar we voor staan

Dit vinden we belangrijk:

 1. Niet meer dan 8 koppels in de partnerlessen;
 2. Niet meer dan 12 personen in de solo lessen;
 3. Wekelijkse lessen van 75 minuten;
 4. Een flexibel lesprogramma;
 5. Inschrijven zonder partner mogelijk;
 6. Gegarandeerd les krijgen van twee docenten;
 7. Familiegevoel door kleine groepen en 1 op 1 contact;
 8. Snel en makkelijk communiceren via WhatsApp.

De Heels Class van Mi ZJILEA zet jou als vrouw in het middelpunt. Met passie en heel veel fun laat Cathy zien welke diva er ook in jou schuil gaat.

Ze leert je bewust te zijn van je lichaam en je uitstraling, en geeft het woord “sexiness” een nieuwe dimensie. Ga los op de muziek en laat je gaan in deze prachtige Heels Class!

Lesrooster

De docenten

Cathy Brito - Mi Zjilea
Cathy

Mi ZJILEA Owner

Cathy verzorgt samen met haar partner Nili de Urban Kizomba lessen. Daarnaast leert Cathy je stralen in de Heels Class, geeft ze les in de street dance stijl Hip-Hop, en gaat ze los in de Latin Dance Workout.

Nili Fortes - Mi Zjilea
Nili

Mi ZJILEA Owner

Samen met zijn partner Cathy leert Nili je alle technieken en moves die je nodig hebt binnen de Urban Kizomba. Nili verzorgt daarnaast de Boksen Techniektraining en de Voetbal Techniektraining.

Lies - Mi ZJILEA Dance
Lies

Mi ZJILEA Dance

Als ervaren Kizomba danser houdt Lies – altijd met een glimlach – een kritisch oogje in het zeil tijdens de wekelijkse Kizomba Social. Daarnaast ondersteunt ze Cathy tijdens de maandelijkse Ladystyling bootcamp.

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube