Binnenkort

Vanaf september 2022 zijn onze sportlessen weer beschikbaar!

Wil je alvast meer informatie? Stuur een e-mail naar info@mizjilea.nl voor alle mogelijkheden en tarieven.

Bodyfit

Sport en bewegen bij Mi ZJILEA betekent hard en gefocust werken aan een doel. Onze twee sportdocenten Christa en Vani zijn zeer gepassioneerd. Beiden zijn specialisten in Booty Burn en Small Group Training.

Tijdens de lessen van Christa en Vani krijg je niet alleen instructies om de oefeningen uit te voeren. Je leert ook begrijpen waarom je een beweging maakt en wat je ermee gaat bereiken. Hierdoor zijn de trainingen zeer effectief en bereik je binnen no time jouw gestelde doelen.

Heb je behoefte aan een meer persoonlijke aanpak? Met personal training ga je 1 op 1 aan de slag met jouw sportdocent. Meer info? Stuur een e-mail naar info@mizjilea.nl voor alle mogelijkheden en tarieven.

Booty Burn

Woensdag: 19.00 – 20.00
Locatie: Gymzaal Lampreistraat

Zondag: 10.00 – 11.00
Locatie: Mi Zjilea

Booty Burn is een les in een groepsverband, waarbij gefocust wordt op de billen, benen en een beetje buik.

“Get in shape, tone that booty!”

Small Group Training

Woensdag: 20.00 – 21.00
Locatie: Gymzaal Lampreistraat

Zondag: 11.00 – 12.00
Locatie: Mi Zjilea

De Small Group Training is een les in groepsverband en uitermate geschikt wanneer je wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of je spieren wilt opbouwen.

“Samen trainen, samen meer fun!”

Latin Dance Workout

Zaterdag: 10.00 – 11.00
Locatie: Mi Zjilea

Loop je niet zo warm bij de gedachte aan sport, maar ben je wel gek op dansen? Dan is de Latin Dance Workout van Cathy precies wat jij zoekt! Met haar aanstekelijke enthousiasme en fantastische moves, laat Cathy je swingen en zweten, en voor je er erg in hebt ga ook jij helemaal los op de lekkerste Latin sounds!

Lesrooster

Coming soon!

De docenten

Cathy Brito - Mi Zjilea
Cathy

Mi ZJILEA Owner

Cathy verzorgt samen met haar partner Nili de Urban Kizomba lessen. Daarnaast leert Cathy je stralen in de Heels Class, geeft ze les in de street dance stijl Hip-Hop, en gaat ze los in de Latin Dance Workout.

Christa - Bodyfit Mi Zjilea
Christa

Mi ZJILEA Bodyfit & Kids

Christa geeft samen met Vani de Bodyfit lessen. Als specialist weet ze je als geen ander te motiveren en het maximale uit je te halen tijdens de Booty Burn en de Small Group Trainingen.

Vani - Mi Zjilea Bodyfit
Vani

Mi ZJILEA Bodyfit & Kids

Vani verzorgt als specialist samen met Christa de Booty Burn lessen en de Small Group Trainingen. Met passie, kennis en inzicht helpt hij jou op efficiënte wijze je doelen te bereiken.

Volg ons op Social Media!

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube