Cathy Brito - Mi Zjilea
Cathy

Mi ZJILEA Owner

Cathy verzorgt samen met haar partner Nili de Urban Kizomba lessen. Daarnaast leert Cathy je stralen in de Heels Class, geeft ze les in de street dance stijl Hip-Hop, en gaat ze los in de Latin Dance Workout.

Nili Fortes - Mi Zjilea
Nili

Mi ZJILEA Owner

Samen met zijn partner Cathy leert Nili je alle technieken en moves die je nodig hebt binnen de Urban Kizomba. Nili verzorgt daarnaast de Boksen Techniektraining en de Voetbal Techniektraining.

Christa - Bodyfit Mi Zjilea
Christa

Mi ZJILEA Bodyfit & Kids

Christa geeft samen met Vani de Bodyfit lessen. Als specialist weet ze je als geen ander te motiveren en het maximale uit je te halen tijdens de Booty Burn en de Small Group Trainingen.

Vani - Mi Zjilea Bodyfit
Vani

Mi ZJILEA Bodyfit & Kids

Vani verzorgt als specialist samen met Christa de Booty Burn lessen en de Small Group Trainingen. Met passie, kennis en inzicht helpt hij jou op efficiënte wijze je doelen te bereiken.

Nedely - Mi Zjilea Kids Voetbal Techniektraining
Nedely

Mi ZJILEA Kids

Nedely verzorgt samen met Nili de Voetbal Techniektrainingen voor Kids van 7 t/m 11 jaar. De focus ligt hierbij op de basistechnieken, snelheid en het sterker worden.

Lies - Mi ZJILEA Dance
Lies

Mi ZJILEA Dance

Als ervaren Kizomba danser houdt Lies – altijd met een glimlach – een kritisch oogje in het zeil tijdens de wekelijkse Kizomba Social. Daarnaast ondersteunt ze Cathy tijdens de maandelijkse Ladystyling bootcamp.

Nathalie - Mi Zjilea Backoffice
Nathalie

Mi ZJILEA Backoffice

Met een stralende glimlach en tomeloze inzet zorgt Nathalie samen met Kurdistan voor het reilen en zeilen achter de schermen van Mi ZJILEA.

Kurdistan - Mi Zjilea Backoffice
Kurdistan

Mi ZJILEA Backoffice

Met veel enthousiasme en een sprankelende energie zorgt Kurdistan samen met Nathalie voor het reilen en zeilen achter de schermen van Mi ZJILEA.